Northern Elite Trophy 2020

Denna turnering grundades som ett samarrangemang mellan Skellefteå FFs och Östersunds FKs akademier för att skapa en bättre matchmiljö för våra akademispelare. I Northern Elite Trophy utses den Arktiska Mästaren i fotboll (inofficiellt).

Speldatum

Efter att under uppstartsåren varit en sommarturnering gjorde vi en revision av upplägget inför fjolåret. Det ledde till att vi 2019 hade en testturnering för flickor och pojkar 12-14 år på hösten. Vilket blev en succé. Vi är ett tydligt cupalternativ på hösten!

Följande datum är inplanerade för 2020:

25-27 september – Flickor och pojkar 15 år (Födda 2005)

2-4 oktober – Flickor och pojkar 12-14 år (Födda 2006-2008)

16-18 oktober – Flickor och pojkar 16-17 år (Födda 2003-2004)

Boende 

Under turneringen bor de flesta lagen i skolor i centrala Skellefteå. Vill ni fixa eget boende är det helt okej. Ni är också välkomna att höra av er till oss om ni vill ha förslag på boenden i Skellefteå.

Mat

För deltagare i turneringen ingår frukost, lunch, middag och kvällsfika. Lunch och middag serveras 2020 på Nya Arken i Skellefteå centrum (Stationsgatan 18, 931 32 Skellefteå). Frukost och kvällsfika serveras på det boende laget har.

Sidoaktiviteter

Vi vill att er upplevelse i Skellefteå ska bli så bra som möjligt och vi vill att ni ska upptäcka allt som finns att göra i Skellefteå. Därför hyr vi också in minibussar som ni har möjlighet att låna. Kontakta någon i cuporganisationen om ni vill veta mer om möjliga sidoaktiviteter.

Omklädningsrum

Eftersom vi har många lag som deltar i turneringen så kan vi tyvärr inte erbjuda er fasta omklädningsrum. Därför ber vi er byta om på skolan eller på vardera arena och sedan ta med er alla era saker ut till matchen.

Uppvärmning

Ni kan räkna med ca 5 minuters uppvärmning på planen. Ni kan självklart värma upp utanför planen innan. Det kommer finnas minst 10 matchbollar på vardera plan.