Northern Elite Trophy – Östersund

NET 2018 genomförs 24/10-28/10 i Östersund på Jämtkraft Arena. Turneringen kommer ha två klasser med 12 lag i varje klass, U16 + U17 samt en mindre turnering för U14 och en klass för tjejer. Turneringen har för avsikt att finnas varje år framöver och bli ett trevligt inslag i norra nordens fotbollsmiljö och erbjuda våra unga spelare utmanade matcher.

Spelplatsen är Jämtkraft Arena där Östersunds FK spelar sina hemmamatcher i allsvenskan. Där finns det en huvudarena och en mindre arena bredvid som kommer arrangera den stora majoriteten av matcherna. På området finns också turneringsresturangen som kommer servera lunch och middag till samtliga spelare.

Lagen som deltar ska till största del komma från föreningar i norra Sverige, Norge samt Finland samt något inbjudningslag. Turneringen har för avsikt att pågå i 4 eller 5 dagar, där först ett gruppspel spelas, och sedan semifinal och final på helgen. För att delta i turneringen i Östersund gäller det att kvala in via turneringen i Skellefteå eller få en inbjudan.

Boende för samtliga deltagare är hotell där deltagarna också äter frukost medan lunch och middag serveras på Jämtkraft Arena.

NET har för avsikt att bli ett stående inslag i norra norden, där turneringen kommer visa upp en god utvecklande fotboll och samtidigt följa fair play.

Anmälan eller intresseanmälan görs till mats.pettersson@ostersundsfk.se

Vi strävar efter att ha en flexibilitet för att kunna hjälpa alla intresserade lag, så hör alltid av er även om ni är osäkra kring turneringen så tittar vi på om det går att lösa. Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller.

 

2017 Sammanfattning

Välkomstbrev!

Rapportering 2017

Spelschema och mattider

Slutanmälan till 2017 års turnering