Northern Elite Trophy – Östersund

 

2017

Rapportering 2017
 

Välkomstbrev!

Spelschema och mattider
 

Slutanmälan till 2017 års turnering

NET 2017 genomförs 20/10-22/10 i Östersund på Jämtkraft Arena. Turneringen kommer ha två klasser med 6 lag i varje klass. 2017 genomförs turneringen på prov för att vara i full drift 2018 med 12 lag i varje klass. Turneringen har för avsikt att finnas varje år framöver och bli ett trevligt inslag i norra nordens fotbollsmiljö.

Lagen som deltar ska till största del komma från föreningar i norra Sverige, Norge samt Finland. Det kommer dels vara arrangörsföreningarna (Östersunds FK och Skellefteå FF) samt lag som under året kvalet sig in via övriga turneringar i NET, samt att några få lag kommer bjudas in speciellt.

Spelplatsen är Jämtkraft Arena där Östersunds FK spelar sina hemmamatcher i allsvenskan. Där finns det en huvudarena och en mindre arena bredvid som kommer arrangera den stora majoriteten av matcherna. På området finns också turneringsresturangen som kommer servera lunch och middag till samtliga spelare.

Boende för samtliga deltagare är hotell, med en viss möjlighet att ordna annat boende. På hotellen kommer deltagarna äta frukost.

NET har för avsikt att bli ett stående inslag i norra norden, där turneringen kommer visa upp en god utvecklande fotboll och samtidigt följa fair play.

Anmälan eller intresseanmälan görs till mats.pettersson@ostersundsfk.se

Vi strävar efter att ha en flexibilitet för att kunna hjälpa alla intresserade lag, så hör alltid av er även om ni är osäkra kring turneringen så tittar vi på om det går att lösa. Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller.