18-22 juli – Skellefteå

I sommarens turnering har vi valt att ta in 9 st lag i vardera U17 (födda 2001 och yngre) och U16 (födda 2002 och yngre), men som intresset ser ut idag så kommer vi nog gå upp till 12 st lag i vardera klass till sommaren 2019. Vi har redan nu ett antal lag som har försäkrat sig om en plats och anmält sig till sommaren 2019 också.

Av spelschemat nedan framgår att vi inleder med ett gruppspel (3 lag/grupp) sedan möter alla ettor varandra i slutspelsmatcher under helgen. Detsamma gäller gruppspelstvåorna och treorna. På detta sätt kommer vi få fram placering 1 till 9 i cupen i vardera åldersklass.

För att se Skellefteå FFs övriga arrangemang under sommaren, bland annat NLOS Beach Soccer och supersuccén NLOS Floorball, gå in på vår hemsida och läs mer.

Som sagt, varmt välkommen till ett somrigt Skellefteå under dagarna 18-22 juli!

Vi ses!

David Berthelsen, Akademichef Skellefteå FF
Klas Nilsson, Utvecklingschef Skellefteå FF

Deltagande lag är

U16: IK Sirius, OLS, Friska Viljor FC, Östersunds FK, FF Jaro, Bodens BK, Skellefteå FF, SJK, Kubikenborgs IF.

U17: Umeå FC, SJK, Kubikenborgs IF, Östersunds FK, Sandvikens IF, Alviks IK, Skellefteå FF, Sunnanå SK, Friska Viljor FC.

Spelschema

Spelschema för 2018 hittar ni här...

Boende

Alla lagen kommer att bo på Norrhammarskolan som ligger ca. 10 minuters lugn promenad från Electrolux Home Arena, där vi spelar alla matcher. Jag och David kommer möta upp er på skolan när ni kommer. Vi vill att ni anmäler vilken tid och dag ni kommer anlända, om ni inte redan har gjort det. När vi träffs kommer ni få ett antal taggar per lag till skolans entré som ni kan använda under helgen.

Mat

En av förändringarna som vi gör till i år, efter önskemål från er, är att vi kommer servera tillagad mat. Maten tillagas av kockar på Norrhammarskolan. Vi återkommer med schema för maten i ett senare mail. Viktigt är att ni anmäler eventuella matallergier så snart som möjligt, absolut senast söndagen den 17e juni!

Öppettider i matsalen på Norrhammar:

07.30-09.00 Frukost

11.30-14.00 Lunch

16.30-19.00 Middag

21.00-22.00 Kvällsmål

Ni kan själva planera när ni ska äta utifrån era matcher.

Livesändning

Alla matcher kommer livesändas med hjälp av vår samarbetspartner Streamify. Här har vi köpt in stativ som ska göra att kvalitén på sändningen blir bättre än ifjol. Meddela gärna de anhöriga som inte kan komma till Skellefteå i sommar att den möjligheten kommer att finnas. Vi återkommer med länkar till livesändningen på vår hemsida närmare cupstart.

Ledarrum

På Norrvalla kommer vi ha ett ledarrum dit ni kan gå och få en kopp kaffe, slappna av, samtala med andra ledare eller ha ett ledarmöte inom just er förening.

Domare

Under cupen så sker parallellt en domarfortbildning. Det innebär att matcherna kommer dömas av erfarna domare som dessutom har en domarutbildare på läktarplats.

Entré

Kostnaden för att gå in på NET är 50 kr per dag eller 150 kr för hela helgen. När man köper entré så får man en stämpel så att man kan gå in och ut på arenan som man vill. Det vore bra om ni kunde informera eventuellt medföljande om detta.

Spelare och ledare går givetvis in gratis under förutsättning att man har sin förenings kläder.

Föreläsning

I ett senare mail och på hemsidan kommer vi informera er om ett antal föreläsningar som ni kommer kunna boka in er på. OBS! Det kommer vara ett begränsat antal platser på dessa. Först till kvarn gäller!

Aktiviteter

Ni kommer även få information om olika aktiviteter som ni kan göra med era lag, kanske för att stärka lagkänslan. Dessa aktiviteter jobbar vi med just nu för att få så bra pris som möjligt på. En aktivitet som vi har klart med redan nu är Trästocksfestivalen som är en musikfestival nere på underbara Nordanåområdet mitt i Skellefteå. Festivalen pågår fredag till lördag. På deras hemsida finns mer info om evenemanget: http://trastockfestivalen.se/

Den andra aktiviteten som vi redan nu kan presentera är Höghöjdsbanan i Varuträsk: http://skellefteaadventurepark.se/hoghojdsbanazipline/

Det pris som vi har fått där är 150kr per person. Förutsättningen är att ni är minst 20 personer som kör. Detta bör bokas i god tid eftersom det brukar vara mycket folk där på somrarna. Hör av er till oss om ni är intresserade. Det är väl värt pengarna!

Lägg märke till att vi kommer lägga ut fler erbjudanden på hemsidan framöver.

Hotell för medföljande

Dessa priser har vi fått från hotell i Skellefteå, vidarebefordra dessa erbjudanden till eventuellt medföljande.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Enkelrum: 825 kr/natt
Dubbelrum: 950 kr/natt

Det finns ett begränsat antal rum så boka nu direkt
Ange bokningskod: NLOS2018
Bokning kan göras vi telefon eller mail enligt nedan.

Telefon: 0910-71 10 60
E-post: q.skelleftea@choice.se

Scandic Hotell Skellefteå

OBS! I mån av plats.
Bokningskod: SkellefteåFF

Ert pris Ordinarie
Enkelrum 850:- 1110:-
Dubbelrum 950:- 1210:-
3 bäddsrum 1150:- 1560:-
4 bäddsrum 1350:- 1760:-

Vad erbjuder vi på arenan?

Vi kommer ha 9 matcher per dag på Electrolux Home Arena. Vill man så kommer man kunna se riktigt bra fotboll i drygt 12 timmar varje dag! Torsdag och fredag spelar vi mellan 10.00-22.00, lördag och söndag spelar vi mellan 09.00-21.00.

Vi har kiosk på arenan där vi erbjuder kaffe, läsk, vatten, fikabröd, godispåsar mm. Vi har även en grill från vilken vi kommer erbjuda bl.a. parisare.