I sommarens turnering har vi valt att ta in 9 st lag i vardera U17 (födda 2001 och yngre) och U16 (födda 2002 och yngre), men som intresset ser ut idag så kommer vi nog gå upp till 12 st lag i vardera klass till sommaren 2019. Vi har redan nu ett antal lag som har försäkrat sig om en plats och anmält sig till sommaren 2019 också.

Av spelschemat nedan framgår att vi inleder med ett gruppspel (3 lag/grupp) sedan möter alla ettor varandra i slutspelsmatcher under helgen. Detsamma gäller gruppspelstvåorna och treorna. På detta sätt kommer vi få fram placering 1 till 9 i cupen i vardera åldersklass. Lottningen av grupperna kommer lite senare här på hemsidan. Håll ögonen öppna!

Deltagande lag är

U16: IK Sirius, OLS, Friska Viljor FC, Östersunds FK, FF Jaro, Bodens BK, Skellefteå FF, SJK, Kubikenborgs IF.

U17: Umeå FC, SJK, Kubikenborgs IF, Östersunds FK, Sandvikens IF, Alviks IK, Skellefteå FF, Sidsjö-Böle IF, Friska Viljor FC.

Deltagande lag i F17 återkommer vi med eftersom vi inte har klart med alla nio lagen än.

Boendet

Boendet sker på skolor på gångavstånd (ca 10 min lugn promenad) från planerna.

Boende för anhöriga måste vi få återkomma med. Vi försöker få till ett bra pris på hotell för de som väljer att följa turneringen på plats.

Mat

Frukost serveras på vardera skola. Lunch och middag serveras på Norrhammarskolan. Kvällsmål får ni med er i påse efter middagen.

Livesändning

Vi vill göra er uppmärksamma på att alla matcher kommer livesändas precis som ifjol. Kvalitén på sändningarna kommer vara bättre eftersom vi har införskaffat bättre stativ så att vi ska slippa att det skakar så mycket.

Sändningarna kommer man åt via hemsidan. Det kan vara bra att veta för de anhöriga som inte har möjlighet att komma till Skellefteå i sommar.

Aktiviteter

Förutom matcherna så kommer vi kunna erbjuda ett antal aktiviteter till subventionerat pris och ett antal föreläsningar för spelare och ledare, allt för att göra er vistelse hos oss så bra som möjligt. Under helgen pågår Trästocksfestivalen som ni kan läsa mer om här: http://trastockfestivalen.se/

Spelschema

U16, U17 och F17

A1-A2

A2-A3

A1-A3

 

B1-B2

B2-B3

B1-B3

 

C1-C2

C2-C3

C1-C3

 

Slutspel

C1-B1

B1-A1

A1-C1

 

C2-B2

B2-A2

A2-C2

 

C3-B3

B3-A3

A3-C3