NET Skellefteå – förändringar i spelschemat

post i: Arrangemang, Nyhet

Som ni kanske har sett så har det blivit lite förändringar i sista stund i spelschemat. Det spelschema som gäller ligger ute här på hemsidan. Hemsidan är vår plattform för kommunikation runt cupen, därför är det viktigt för er att kika kontinuerligt på den. Spelschemat för helgens matcher kommer läggas ut på hemsidan efter fredagens matcher.

På hemsidan finns det nu fler aktiviteter att välja mellan om ni känner att ni vill göra något annat med spelarna. Vi rekommenderar ett besök på Trästocksfestivalen som har ett starkt startfält i år – www.trastockfestivalen.se.

Vad gäller föreläsningarna har vi efter önskemål från några av er ändrat inriktning, vi kör med erfarenhetsutbyten för tränare med teman istället. Erfarenhetsutbytena kommer ske i tränarkonferensen som ligger i Bollhallen på Norrvalla. Vi kommer annonsera på hemsidan vilka tider och teman som gäller för vardera dag. Självklart kommer det finnas kaffe och fika vid dessa träffar.

Slutligen vill jag slå ett slag för att vi kommer livesända alla matcher via vår hemsida! Detta är en service för de som inte kan komma till Skellefteå men ändå vill se matcherna. Vi vill att ni kommunicerar detta till de som följer era lag och skulle kunna vara intresserade att se era matcher. Matcherna kommer alltså att sändas här på hemsidan.