DSC5314

Nacka FC P08 Arktiska Mästare 2021

post i: Nyhet

Det blev stockholmslaget Nacka FC som stod som segrare i Northern Elite Trophy 2021. I sitt förstas medverkande i NET var Nacka FC en frisk fläkt som stod för ett fint spel och stabila insatser. I finalen mötte man IFK Östersund som även de stod för en bra insats under helgen med tre vinster i gruppspelet. Finalen vanns av Nacka som kan proklamera sig Arktiska Mästare!

DSC5308
Cupgeneralen David Berthelsen med Nacka FC:s lagkapten Erik Karlsson. 

Hur kändes det att vinna NET 2021?
— Jag tyckte det var jätteroligt och det var en otroligt mäktig känsla att vinna och få fira med mitt lag, säger Erik Karlsson, lagkapten i Nacka FC.

Vad har varit roligast i helgen?
— Att få spela matcher på cup och att få vara med laget så mycket. Hänget med laget mellan matcherna har verkligen varit underbart roligt. Vi har haft det mycket bra tillsammans och blivit starkare som lag.

Vad har varit det jobbigaste med helgen? 

— När vi inte kom upp i nivå i vår andra match mot Gimonäs. Vi vann men spelade inte som vi brukar. DEt var tufft och vi var ledsna efteråt i omklädningsrummet. Men vi pratade om det och gick igenom vad det var som inte stämde och hur vi kunde göra bättre nästa gång.

Hur stolt är du som lagkapten att få lyfta bucklan?

— VÄLDIGT stolt. Stolt över alla i laget. Bucklan till hör alla som har kämpat ihop hela helgen och jag tycker verkligen att det var en lagprestation.

Stort grattis önskar vi Nacka FC!

För fullständiga resultat klicka dig vidare här. https://northernelitetrophy.se/spelschema-p13/