DSC9130

Välkomna till Northern Elite Trophy 2020!

post i: Nyhet

Skellefteå FF vill hälsa dig varmt välkommen till Northern Elite Trophy 2020!

Hoppas att ni är laddade på cup. För det är vi.

I och med rådande pandemi gör vi vissa anpassningar för att säkerställa ett evenemang som inte bidrar till smittspridningen av Covid-19.

Under Northern Elite Trophy följer vi de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten har meddelat. Läs gärna mer om dessa: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Om en deltagare eller funktionär i cupen har förkylningssymptom ska den personen isoleras och inte vara nära andra människor.

Publik: Vi kommer inte att tillåta någon publik under turneringen. Vi arbetar för att matcherna ska livesändas mot en liten kostnad. Vi återkommer med detaljer när vi vet mer i frågan.

Boende: För de som bor på skolor har vi i år valt att boka fler skolor för boende än tidigare år. Detta för att ha möjligheten att sprida ut de besökande lagen, för att det ska gå att upprätthålla lämpliga avstånd mellan olika lag. Vi kommer säkerställa att det finns goda möjligheter till att tvätta händerna på boendena och uppmanar våra lag att på ett ansvarsfullt sätt undvika onödig kontakt med personer från andra lag och grupper.

Mat: Lunch och middag äter lagen på Nya Arken i Skellefteå Centrum (Stationsgatan 18, 93132 Skellefteå). Restaurangen prioriterar hygien och rengöring. Under Northern Elite Trophy är Nya Arken abonnerad endast för turneringen. Vi har därför möjlighet att skapa ett schema för våra besökande lag, så att det inte vistas för många lag samtidigt i restaurangen. Frukost och kvällsfika kommer vi att tillhandahålla och lagen tar med sig detta till sina boenden.

Vänligen

Cupledningen

Kontakt

David Berthelsen, Cupgeneral
070-275 45 17   |   david.berthelsen@skellefteaff.se

Klas Nilsson, Tävlingsansvarig
070-677 97 40   |   klas.nilsson@skellefteaff.se

Jacob Stephenson, Kommunikationsansvarig
076-213 37 23   |   jacob.stephenson@skellefteaff.se