Välkommen till Northern Elite Trophy i Skellefteå!

Nu är det en dryg vecka till turneringen drar igång och för oss arrangörer går förberedelserna in i slutfasen. Därför vill vi börja med att förtydliga att vi har ambitionen att bygga denna turnering långsiktigt och att det på sikt ska bli riktigt utmanande matcher för alla inblandade lag. Vi vill även att ni som kommer hit till Skellefteå ska känna att allt annat runt matcherna funkar bra.

Därför vore vi hemskt tacksamma om vi får feedback på vårt arrangemang så att vi kan utveckla oss och turneringen redan till nästa år. Redan nu kan vi dock säga att vi har haft kontakt med flera intressanta föreningar inför kommande turneringar. Ser mycket lovande ut framöver!

Det vi önskar få från er innan fredag den 20e september (nu på fredag) är:
• en deltagarlista med namn på spelare och ledare
• om någon deltagare har någon allergi som vi bör ta hänsyn till.
• Vi vill även ha era önskade måltidstider. Bifogar spelschemat så ni kan se när det passar er bäst att äta de olika målen.
• Vi vill slutligen även veta vilken tid ni kommer till den skola ni ska övernatta på.

Skicka detta till david.berthelsen@skellefteaff.se

Information om boendet:
Flicklagen bor på Sörböleskolan.
Pojklagen bor på Norrhammarskolan.
Några lag har ordnat eget boende.

Information om maten:
Lunch och middag äter ni på restaurang Nya Arken som ligger på Stationsgatan 18. Här kan ni se en karta: https://www.arkenrestaurang.se/kontakt/
Frukost och kvällsmål äter ni på de skolor ni bor på.
Till frukost kommer det att finnas mjölk, fil, sylt, corn flakes, bröd, smör, ost och skinka. Till kvällsmål kommer det att finnas mjölk, bröd, smör, ost, skinka och banan.

Information om fotbollen:
P15 spelar på Electrolux Home Arena.
F15 och F14 spelar på Sörvalla.
P14 och P13 spelar på Skogsvallen.
I P15, F15, P14 och F14 spelar vi 11 mot 11, medan vi spelar 9 mot 9 i P13.
I 9 mot 9 använder vi 7 mot 7-mål.

Vi spelar med bollstorlek 5 vid 11 mot 11 och bollstorlek 4 vid 9 mot 9.

Vi har tagit ett beslut om att korta speltiden till 2 gånger 25 min (istället för 2 gånger 30 min) för att kunna få in alla matcher under helgen. Detta beklagar vi, vi ser över hur vi ska lösa detta till kommande turneringar.

Eftersom vi har många lag som deltar i turneringen så kan vi tyvärr inte erbjuda er fasta omklädningsrum. Därför ber vi er byta om på skolan eller på vardera arena och sedan ta med er alla era saker ut till matchen. Ni kan duscha i omklädningsrummet men inte lämna kvar något eftersom nästa lag behöver rummet.

Ni kan räkna med ca 5-10 minuters uppvärmning på planen. Ni kan självklart värma upp utanför planen innan. Både på Sörvalla och Skogsvallen finns det gräsytor i direkt anslutning till konstgräset. Det kommer finnas 4 matchbollar på vardera plan. Om ni behöver uppvärmningsbollar och annat material så behöver ni ta med det själva.

Angående finalspelet på söndag så återkommer vi med matchtider under lördag kväll (anslås på NET-hemsidan), vi kommer behöva ta hänsyn till några av de finska lagen som ska åka med färjan från Umeå mitt på dagen på söndag. Hoppas att ni som kommer möta dessa lag har överseende med detta.

Om ni har andra frågor och önskemål så får ni väldigt gärna kontakta Klas Nilsson som kommer vara cupgeneral på plats under helgen 27-29e september.

Klas nås via
klas.nilsson@skellefteaff.se

Varmt välkomna till Skellefteå!