18e-21a juli – Skellefteå

I sommarens turnering har vi valt att ta in 6 st lag i vardera U17 (födda 2002 och yngre) och U16 (födda 2003 och yngre).
Av spelschemat till höger framgår att vi i år spelar en rak serie, vilket innebär att alla lagen spelar 5 matcher.
För att se Skellefteå FFs övriga arrangemang under sommaren, bland annat NLOS Beach Soccer och supersuccén NLOS Floorball, gå in på vår hemsida och läs mer.

Deltagande lag är

U16: SJK, FF Jaro, OLS, IK Sirius, Luleå SK, Skellefteå FF.

U17: SJK, FF Jaro, Västerås SK, IFK Luleå, Bodens BK, Skellefteå FF.

Boende

Alla lagen kommer att bo på Norrhammarskolan som ligger ca. 10 minuters lugn promenad från Electrolux Home Arena, där vi spelar alla matcher. Vi kommer möta upp er på skolan när ni kommer. Vi vill att ni anmäler vilken tid och dag ni kommer anlända, om ni inte redan har gjort det. När vi träffs kommer ni få ett antal taggar per lag till skolans entré som ni kan använda under helgen.

Mat

En av förändringarna som vi gör till i år, efter önskemål från er, är att vi kommer servera tillagad mat på en restaurang. Restaurangen heter Arken och ligger nere på stan ca 6-7 minuters promenad från skolan. Vi återkommer med schema för maten i ett senare mail. Viktigt är att ni anmäler eventuella matallergier så snart som möjligt, absolut senast söndagen den 30e juni!

Livesändning

Alla matcher kommer livesändas med hjälp av vår samarbetspartner Streamify. Här har vi köpt in stativ som ska göra att kvalitén på sändningen blir bättre än ifjol. Meddela gärna de anhöriga som inte kan komma till Skellefteå i sommar att den möjligheten kommer att finnas. Vi återkommer med länkar till livesändningen på vår hemsida närmare cupstart.

Ledarrum

På Norrvalla kommer vi ha ett ledarrum dit ni kan gå och få en kopp kaffe, slappna av, samtala med andra ledare eller ha ett ledarmöte inom just er förening. I år är ledarrummet uppe vid Skellefteå FFs kansli i Idrottens Hus.

Domare

Under cupen så sker parallellt en domarfortbildning. Det innebär att matcherna kommer dömas av erfarna domare som dessutom har en domarutbildare på läktarplats.

Entré

Kostnaden för att gå in på NET är 50 kr per dag eller 150 kr för hela helgen. När man köper entré så får man en stämpel så att man kan gå in och ut på arenan som man vill. Det vore bra om ni kunde informera eventuellt medföljande om detta.

Spelare och ledare går givetvis in gratis under förutsättning att man har sin förenings kläder.

Aktiviteter

Se nedan för information om olika aktiviteter som ni kan göra med era lag, kanske för att stärka lagkänslan? Dessa aktiviteter jobbar vi med just nu för att få så bra pris som möjligt på. En aktivitet som vi har klart med redan nu är Trästocksfestivalen som är en musikfestival nere på underbara Nordanåområdet mitt i Skellefteå. Festivalen pågår fredag till lördag. På deras hemsida finns mer info om evenemanget: http://trastockfestivalen.se/

Den andra aktiviteten som vi redan nu kan presentera är Höghöjdsbanan i Varuträsk: http://skellefteaadventurepark.se/hoghojdsbanazipline/

Det pris som vi har fått där är 150kr per person. Förutsättningen är att ni är minst 20 personer som kör. Detta bör bokas i god tid eftersom det brukar vara mycket folk där på somrarna. Hör av er till oss om ni är intresserade. Det är väl värt pengarna!

Lägg märke till att vi kommer lägga ut fler erbjudanden på hemsidan framöver.

Vad erbjuder vi på arenan?

Vi kommer ha 9 matcher per dag på Electrolux Home Arena. Vill man så kommer man kunna se riktigt bra fotboll i 10-12 timmar varje dag! Torsdag och fredag spelar vi mellan 10.00-22.00, lördag spelar vi mellan 10.00-20.00 och söndag spelar vi mellan 09.00-18.00.

Vi har kiosk på arenan där vi erbjuder kaffe, läsk, vatten, fikabröd, godispåsar mm. Vi har även en grill från vilken vi kommer erbjuda bl.a. parisare.

Som sagt, varmt välkommen till ett somrigt Skellefteå under dagarna 18e-21a juli!

Vi ses!

David Berthelsen, Akademichef Skellefteå FF
Klas Nilsson, Utvecklingschef Skellefteå FF